2 dagars jobb

Två så himla roliga dagar med Johanna gör gott i kropp och själ. Soliga Karlstad levererade och vi fick träffa världens sötnosar när vi var där och fotade ett hemmahosreportage med tydligt djurtema.

 

I tisdags var vi i mina hemtrakter för ytterligare ett reportage, närmare bestämt Torshälla, och besökta fina Amelie som bjöd på den godaste lunchen- fisk stekt i smör med grädde tillsammans med rotsaker i ugn. Och vilket vackert hus, precis vid forsen som går genom samhället. Jag är ju en sucker för såna här inte allt för stora hålor. Lagom av allt. I Torshälla råkar även min favoritbutik ligga, Kokong inredning & rekvisita, och därinne skulle jag kunna ta med mig precis allt hem. Trots att det var Johanna som var shoppingsugen slutade det hela med att en lampa fick följa med mig hem. Kan man få för många lampor? Svar nej.

Lämna ett svar