Barnkalas i ladan

Att vara en ja-sägare kan ibland leda en in på spår en aldrig tidigare varit. Jag fick en förfrågan om att plåta ett barnkalas för Katerina Cronstedt förra veckan, och något i mig blev nyfiken på det hela. Vanligtvis hade jag kanske sagt nej då jag nästintill aldrig gör plåtningar för privatpersoner. Något bröllop slinker igenom nån gång ibland, men det här var nåt annat. Rätt snabbt förstod jag att kalajset skulle bli något utöver det vanliga och är det något jag verkligen gillar (men alldeles för sällan gör) så är det lifestyleplåtningar. Katerina var inte det minsta rädd för kameran och det är ju en himla bra grund till bra bilder. Så himla smart att servera mat i fina glasburkar, dessa från Jar Catering passade ju perfekt till en bjudning i ladan. Vilket drömkalas, varm choklad bland traktorerna, skattjakt med komatning och fårklappning. Inspireras men få nu inte kalas-ångest!! Ett lyckat kalas är ju ett kalas där barnen haft roligt, och det räcker faktiskt!

Lämna ett svar