Bokplåtning dag 2

IMG_2957Jag vet inte vad som var vackrast, gårdagens solnedgång eller morgonens soluppgång på Hönö. Båda bjöd på så mycket stämning. Dessutom var de båda helt stilla och inte alls sådär blåsiga som det annars varit när vi besökt öarna härikring. Vattnet låg bara och krusade sig och det kändes nästan somrigt. Fast det var ju vintermood vi skulle ha dessa två dagars bokplåtning, bara att börja tänka frusna tår och frost på bilrutan. Nu ska det bli skönt att komma hem och landa i bildmaterialet, Mari har satt ihop en första skiss från vår höstplåtning och allt känns otroligt bra. Nu är vi på tåget hem och jag ser redan fram emot att få komma tillbaks och plåta vårkapitlet på Lilling Cottage inom kort.

2 thoughts on “Bokplåtning dag 2”

 1. Emma T
   · 

  Man börjar ju längta lite efter den där boken. Vårplåtning kvarstår men är det dags att slutföra sedan? Eller är fler årstider kvar?

  • linaostling
    · 

   Det är precis så vi vill att det ska börja kännas nu, lite längt!! Ja precis, vår härnäst men vi ska även hinna med sommar innan vi knyter ihop säcken. Vi hoppas SÅÅÅÅ att den kommer inspirera på många plan och vara en sån där bok som får leva länge. Kul med respons (som vanligt) Kram / Lina

Lämna ett svar