Dags att vakna

I måndags kändes det som att någon väckte mig ur en sju veckors lång sömn. Tagen av att gå från 0 till 100 bara sådär har inte gjort mig pigg direkt, allt ifrån jobb som ska in pronto, en tysk redaktör som ville köpa en bild som skulle gått i tryck igår, en annan redaktör letar efter ett jobb om en uteplats, har jag ett sånt liggandes? Planering av hösten, Formex som en vitaminkick men med trötta fötter. En bok ska börja produceras, kanske mitt roligaste projekt någonsin. Idéen har funnits ett tag och efter att vi stött och blött projektet ett bra tag nu känns det som att vi helt plötsligt bara vet hur den ska bli. Boken kommer handla om livet och drömmarna och utspela sig på franska Rivieran. I oktober sätter vi igång och då åker jag, Mari Strenghielm och Eva Eriksson ner och fångar drömmen.

Inte en så tråkig höst väntar. Dessutom, bröllop och flera stora fester att se fram emot.

Kom och ta oss hösten!! Och när höstlöven faller ska jag minnas sommaren 2015. Vännerna, barnen, landet, regnet, dimman, resorna, solnedgångarna, kärleken, maten, bröllopen och det varma slutet.

 

IMG_9801 IMG_0174 IMG_0104 IMG_9975 IMG_9875 IMG_0071IMG_0463IMG_0473IMG_0677IMG_7289 2IMG_6663IMG_0665IMG_0415IMG_0406IMG_0329

2 thoughts on “Dags att vakna”

    • linaostling
       · 

      Ja visst, jag har tydligen helt glömt att jag en gång sa att jag aldrig mer ville göra en bok. Fast det här blir ju någonting annat, såklart, som alla nya projekt som man inte kan hålla sig ifrån. Allt gott till dig Emma

Lämna ett svar