DIY med snittblommor

Idag slog det mig hur mycket rosor vi har, och att i stort sett alla är i full blom här hemma. Våra rosor är så tydligt rosa, den typen av rosa man älskar om man är fem år. Rosorna är dessutom helt perfekta och massor, och den kombinationen gör (tycker jag iallafall) att de ser ut som plastblommor. Vi bor alltså i det skruttiga gamla huset i Strängnäs som behöver både tvätt och fasadbyte och som nu pryds av 700 rosa plastrosor runtom. Någon gång under sommaren när vi varit vid vår favoritbadstrand plockade jag med mig vass hem. Mitt tålamod räckte precis till att tillverka ett litet galler som jag måttat ut för att passa min munblåsta vas (vet ni förresten, jag hittade en likadan fast en något mindre på tippen förra veckan. Ja vet, det är I N T E klokt!) Och rosorna, ja det blev ju en perfekt matchning. Jag älskar dom lite mindre utomhus faktiskt. Sorry trädgården. Så, om mitt tålamod räcker så borde ditt duga alldeles utmärkt. Lycka till!!

Lämna ett svar