DIY-tips en mulen dag

Jag har ett tips för en innesittardag, typiskt bra en mulen och lite kall sommarlovsdag som Strängnäs haft idag. Vi har av någon anledning en drös med loppistavlor, vissa vet jag faktiskt inte riktigt var de kommer ifrån. Idag skulle vi rensa källaren och få väck prylar, inte en 6-årings favvo-syssla direkt. Egentligen var det faktiskt Johanna som gav mig idén för ett tag sen, men idag när vi rensade bland allt bråte och skaparlusten var stor kom jag ihåg tipset om att måla på gamla loppistavlor. Att skända kanske någon tycker, men hellre att de får ett nytt liv än att de stackarna blir stående någonstans. Här är resultatet, en ny tavla bland oljemålningarna i vårt vardagsrum med det klassiska motivet: träd, hus, sol och blå himmel. Det enkla är ofta det vackra, skulle Ernst sagt. Och jag säger Tack Johanna för tipset!

Lämna ett svar