En dag med Grandpa

September är snart slut och jag tycker mest jag jobbat och firat jul sista tiden. Lite befriande att få avrunda månaden tillsammans med Grandpa och deras eget märke LowKey, en plåtning som inte alls handlade om årstid. De beskriver LowKey som “Lågmält i sitt uttryck men med tydlig karaktär. Produkter som är skapade för att användas och slitas med tiden. Hållbart och tidlöst med influenser från det moderna skandinavien och 60-talets Kalifornien.” Jomenvisst, jag kan verkligen se dessa prylar långt in i framtiden. Mina favoriter i kollektionen är klockan i klassisk lära-sig-klockan-modell, krukorna (har redan några hemma) och plädarna i ull. Så bra att jag vet redan nu vad jag ska köpa till mig själv i julklapp! Bilderna kommer presenteras som en lookbook, men här kommer en sneak redan nu. Och en endaste behind the scene på några av bilderna vi tog, mycket bild för att bara vara en iallafall! Det hinns inget annat än att jobba nu för tiden helt enkelt. Och dricka kaffe förstås.

Lämna ett svar