En helt ovanlig dag


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag delar den här dagen med den allra finaste person jag kan tänka mig. För fem år sedan såg Doris världen för första gången, lite knasigt att det var just på min födelsedag, men hey, jag är ingen snålis. Det har gått alla tiders bra hittills, och just den här lite ovanligt kalla födelsedagen har varit fin från början till slut. Imorse startade vi med prinsesstårta i sängen och med Doris nya clips på örsnibbarna. På eftermiddagen tog vi tag i födelsedagsfikat, en rabarberpaj. Alltså, vår rabarber är prick lika lång som en 5-åring på dagen! Dags att skörda. Vår egentligen enda rabatt är lika levnadsglad som resten av trädgården. Jag är så tacksam att det ens växer något alls där så jag vågar knappt rensa, för tänkt om jag tar bort något som borde få vara kvar! Hur gör man? Vi pysslade lite i rabatten, jag i gummistövlar, Doris i glitterskor. Födelsedgasmaten var beställd, köttbullar och stuvade makaroner. Och det gick absolut jättebra att kombinera med cava, som var mitt enda önskemål för dagen. En helt ovanlig dag är just en födelsedag, det är knappt så jag vill gå och lägga mig, men så här trött var länge sen jag var.

Godnatt!

Foto: Lina Östling

2 thoughts on “En helt ovanlig dag”

Lämna ett svar