Ett slut här, en början där.

Det är med noll sorg och stor lycka jag säger hej svejs till den här sidan och samtidigt varmt välkommen till min nya bloggplats hos The Northern Sisters Collective där ni hittar mig från och med prick nu. 9 kreativa själar, ett kollektiv. Jag har bloggat i mitt egna lilla bo i några år och tanken på att vara en del av ett gäng fantastiska systrar känns helt nipprigt. Vi har byggt sidan själva utan någon egentligen ekonomi eller bidrag i form av reklam, och det är med största stolthet jag tycker ni ska segla in och hälsa på resten av kollektivet där ni hittar Nanna, Tuva Minna Linn, Annacate, Strenghielm, Elin Lannsjö, Anna Malmberg och duon Babes in Boyland.

 

Tack för för att ni har varit inne hos mig här, nu hoppas jag innerligt att ni hänger med över till TNSC!!

Lämna ett svar