Hej hej från familjen linslus

Mitt och Johannas reportage från vårt hus i senaste Lantliv var så mycket roligare att göra än jag någonsin kunde tänka mig. Sen hamnade både jag och Stefan på bild, inte lika kul men helt okej. Och att det känns helt okej är också det en ny känsla. Huset här hemma har ändå spelat huvudrollen och jag måste säga att jag är nöjd med vad huset gav oss. Uppdraget var att på ett inspirerande sätt dokumentera vår renovering. Det var tomteverkstad 24/7 här hemma dagarna innan plåtning och det kändes inte helt klart att det skulle gå ihop sig, MEN, hela resultatet och lite info om hur vi renoverar och vart vi hamrar just nu hittar du i senaste numret av Lantliv. Go and get!!

2 thoughts on “Hej hej från familjen linslus”

 1. My
   · 

  Hej,

  SÅ fint och inspirerande reportage!

  Vi har också funkisfönster i vårt sekelskifteshus och skulle vilja att fönstren fick ett utseende som stämde bättre överens med huset samtidigt som det känns fel att byta fönster av god kvalitet. Blev därför glad när jag läste att ni satt spröjs på era. Har ni gjort dem själva eller beställt från ett snickeri?

  Skulle bli väldigt glad för lite guidning!

  Vänligen
  My

  • linaostling
    · 

   Hej My! Vad kul att du gillar, Tack! Just de här spröjsen har vi gjort själva och de är inte riktiga spröjs (men säg inte det till nån) Vi hittade till slut ett bra sätt att sätta spröjsen så det kommer så naturligt ut, men vi är inte klara än 🙂 På övriga fönster i huset var formen helt fel, liggande funkisfönster, så dessa har vi bytt till stående flaggfönster. De är måttbeställda och kommer från http://snickargladje.com, vi är jättenöjda med våra 9 nya fönster. Vi hade inte kunnat sätta spröjs på övriga fönster, det hade aldrig blivit naturligt och sett fel ut exteriört. Håller helt med din tanke om att inte byta ett fönster av kvalité, våra var i riktigt dåligt skick så det var en vinnsituation. Lycka till och fortsättning följer // Lina

Lämna ett svar