Hemma hos Lovisa

Jag och Mari var hemma hos Lovisa som driver barnklädesmärket Nova star förra året och plåtade i deras hus. Huset är byggt 1938 men har en hel del moderna finesser. Kolla in senaste numret av Hus&Hem och läs om hur de kombinerat estetik och praktiska lösningar för en familj på 5. Här hemma börjar renoveringslusten komma tillbaks i och med att solen lyser varmt, mer om det en annan gång!

 

Stylist Mari Strenghielm
Foto Lina Östling

2 thoughts on “Hemma hos Lovisa”

 1. Tove Lindgren
   · 

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Tove

  • linaostling
    · 

   Hej hej Tove, tack för tanken. Jag försöker blogga utifrån sådan som är relaterat till min vardag och som inte innehåller något jag själv inte valt. Lycka till ändå // Lina

Lämna ett svar