It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

Eller ”a lot” var väl att ta i, men jag fortsätter sjunga så iallafall… Efter en fullspäckad helg med middagar både fredag och lördag inkl dans in på småtimmarna gjorde första advent till en inte allt för kransig eller glöggig tillställning. Men en lugn vecka väntar, så när som på att någon fyller 40 här hemma (inte jag), och idag har jag tagit igen lite. Kransar är nog favorit-pysslet, snyggt och enkelt. Najtråd eller annan ståltråd, blomsterkranstråd, och så jag köpte jag mig lite buxbom på lösvikt och bröt små tunna kvistar så att det blev lite sirligare. Perfekt frukost-göra. Stjärnorna har blivit tradition här hemma, det är loppisfyndade adventsstjärnor som jag tagit isär till två delar. Lika fina original, men nu råkar de blivit tradition som halvor, så det får fortsätta vara så. Men helt ärligt så är snön som vi fått nu rätt svårslagen, 100% julstämning går till det vackra vinterlandskapet!

Lämna ett svar