Jag vs. feng shui

Vi har rensat här hemma i helgen, försökt att se lite klart på sakerna vi har. Har de en bestämd plats eller har de bara hamnat här? Jag blir förtjust i massor av saker som ofta får flytta in och nu känner jag att vi svämmar över, ja det är ju ett bekvämt i-landsproblem men känslan kvarstår. Det är ju nästan aldrig nya saker, utan mer prylar jag springer på som ska slängas, eller som jag hittar eller fyndar på nätauktion (gemensam hobby här hemma). Jag är en pryl-räddare, tyvärr. Men det finns ju faktiskt en lösning och inom kort tänkte jag lägga upp lite prylar på bloggen så får vi se om jag kan lyckas feng shuia bort den här samlarlooken jag tycker vi har skapat. Okej, allt detta plus lite renovering lyckades jag klämma in fram till söndag kl 16 då vi var bjudna till våra grannar på en liten utflyttningsfest. Med mig hem fick jag tre gigantiska pelargoner, ett olivträd och en jättefin stor växt som jag inte minns namnet på. Hej insiktslöshet och oförbättring.

2 thoughts on “Jag vs. feng shui”

 1. Caroline Flindt
   · 

  Åh, känner igen mig, körde en rensning här hemma igår, såå skönt!!
  Borde göra det en gång i månaden, minst.
  Kram från Caroline i Köpenhamn

  • linaostling
    · 

   Hej Caroline! Känns faktiskt skönt att inte vara ensam i detta :-I Så sjukt skönt när det försvinner saker, nästan läskigt. Hur kommer detta sluta? Kram i vårsolen

Lämna ett svar