Jul i Karins värld

Karin bor i Torshälla utanför Eskilstuna, en liten bruksort där alldeles för många spännande hus står tomma. Mitt igenom staden rinner en å och det är lätt att förstå att staden en gång i tiden varit arbetsgivare åt dess invånare. Jag charmas lätt av dessa små städer runt om i Sverige, några hankar sig knappt fram medan andra samlar kraft och gör något nytt av staden som passar nutiden. Jag vet inte så mycket om just Torshälla förutom att de har sina konstrundor och julmarknader. Och så Kokong inredning och Rekvisita – Karins värld som jag (återigen) vill tipsa er om. Förutom att det finns en hel del superfina vintageprylar här får du en hög dos inspiration när du kliver in i Karins butik. För det här är liksom inte bara en butik, det är egentligen bara prislapparna som minner om det, och kanske det att det finns en väldig massa av vissa saker. Men många saker finns det bara en av och de är handplockade och utvalda. På förmiddagen idag skulle jag förbi Karin för att plåta lite skissbilder till ett kommande jobb och såklart kikade jag in i butiken. Julstämningen var på topp och det var alldeles lagom smakfullt pyntat. Kolla in nyckelrosetterna som hänger i granen, sån bra idé! Och så fick jag med mig något fint hem också. Mer om det en annan dag.

Lämna ett svar