Kolla när vi plåtar fashion!!

Häromdagen lämnade jag min comfortzone och den trygga inredningsvärlden (där allt framför kameran står still) för att plåta fashion i studio. För det första måste jag säga att jag är så himla glad för att modeidealet idag verkar vara välmående. Innan plåtningen har jag fullkomligt plöjt modebilder och jag ser mer girlpower än trasiga alldeles för undernärda modeller, vilket gör modevärlden både kul och spännande. Jag är verkligen inte bevandrad i modebranchen, men två stjärnor jag imponeras av och även gillar privat är Mikael Schulz och Frida Marklund. Håll i hakan och kolla deras sidor!! Frida har precis plåtat Skam-killarna Isak och Even, ett jobb som florerat en del på sociala medier nyligen (skambilderna har förresten retuscherats av I Wonder You Studio. Bravo Madly!) Så ändå, rätt så förberedd och med en rätt tung vecka i bagaget, gick onsdagens plåtning bra. Beställaren för jobbet, Leila Undin ska ha bilderna till sin portfolio och hon hade satt ihop en fin grupp peoplemodeller (människor som i huvudsak inte jobbar som modeller), Galina Nurmi på smink och hår och mig som plåtis. Det blev en lång dag, speciellt för modellerna. Tur att vissa hade med sig läxböckerna och kunde plugga. Sjukt ambitiöst för en 16-åring, heja!! Det har varit fullt upp sen jag kom hem i onsdags kväll och jag har fortfarande inte hunnit tanka över filerna på stordatorn. Igår satt jag hela dagen och jobbade klart med Grandpas Low Key-bilder, kommer ni ihåg? (längtar efter att få lägga upp färdigt material här), och idag har jag nästa deadline. Ja det är en hel del deadlines nu, tur att det är roliga jobb alltihop för det tar verkligen på min kropp att sitta vid datorn så här mycket. Ska bli bättre på att pausa, men det är ju just det som är så svårt när en sugs in i bilderna. Fredag och jag ska verkligen PAUSA jobb vid datorn med lite renovering tänkte jag. Ha en fin helg!

Lämna ett svar