Mamma-son-resan

Dags att summera vår mamma-son-resa som vi kom hem ifrån i onsdags. Att landa hemma i snökaos, hem till en sjuk pappa och en rätt skakig världsordning gav oss iallafall ett försprång mentalt tror jag, vi klev av planet fullproppade med bra energi av god mat och finfina vänner. Och bara det att stå bredvid en palm ett slag tror jag sätter igång en del positiva mekanismer i kroppen. Vi gjorde fyra dagar hos våra vänner som nyligen flyttat till Palma, men vi bodde inte på gården de köpt (där vi hälsade på i våras) utan i deras lägenhet de hyr nere vid havet tills dess att huset är renoverat. I trädgården precis utanför lägenheten finns en pool och trädgården är klippt lite som i en saga. Sonen och hans bästis hade precis sådär kul som jag hoppades att de skulle ha. Jag tror de hade varit nöjda med att bara sitta bredvid varandra på rummet egentligen, men så hann vi ändå med massor! Gå på marknad, hoppa trampolin och studsmatta på Palma jump, träna tennis, bada en hel massa i havet, bada en hel massa i poolen, leta strandfynd, åka skateboard, äta kopiösa mängder skaldjur, laga de godaste middagarna, äta frukter vi aldrig provat och där emellan bara ta det rätt lugnt. Semester med barnen är verkligen semester när barnen har en kompis, iallafall för oss. Vi verkar redan vara passé, eller iallafall näst bäst. Men detta gav oss vuxna en hel del stunder att prata om livet och världen. Härliga dagar och minnen för livet! Och vet ni, jag köpte inte med mig en enda pryl till mig själv hem. Men innan vi drog till flygplatsen köpte jag med mig en påse mat som handbagage (ja varför inte) och imorgon, när vi kommit ikapp och är lite kryare här hemma ska vi laga lite spanska snacks. Hasta la vista amigos

Lämna ett svar