Min nya grej

Men vad hände? Snö och allt? Why? Jag som precis kommit igång med min nya motionsform- att gå. Jag har haft problem med min nacke ganska länge, nu har jag äntligen blivit bra och vill liksom inte hamna i det där onda igen. Tidigare har jag sprungit en del, men är lite orolig för att sätta igång igen då jag känner att jag spänner mig när jag springer. Nu försöker jag välja bort bilen och gå så mycket jag bara kan. Förra veckan gick jag nästan 5 mil (!!), den här veckan har jag nog gått en 5 km. Jag gick uppenbart ut hårt. Men det finns fortfarande tid för uppryckning. Fick under förra veckan med mig kameran under en riktig långpromenad längst Norr Mälarstrand, ny mark för mig trots att jag bott i Stockholm i 8 år. Då var det vår i luften och det spanades en hel del glassar… Längt längt och trevlig helg!!

Lämna ett svar