Nytt bokprojekt, tadaaa!

Startskottet gick idag för vårt nya spännande bokprojekt jag och Mari kommer jobba med ett år framöver. Pang, så var vi nere på Hönö igen för att besöka och dokumentera fantastiskt generösa och fina familjen bakom Lilling Cottage. Dagen avslutades med en stor middag med alla Lillingar och nu är jag och Mari lika trötta som euforiska. Sova, och sen påt igen. På schemat står två dagar höstplåtning med mat, blommor och inredning. Hur fantastiskt är inte en jobbardag ibland!!? Rätt så ordentligt fantastisk, och inom kort hoppas jag att vi kommer kunna visa en hel del runtomkring-bilder från det vi gjort. Men första smakprov kan jag inte hålla mig ifrån, godnatt från ett blåsigt Hönö.

Stylist Mari Strenghielm 
Photo Lina Östling

2 thoughts on “Nytt bokprojekt, tadaaa!”

    • linaostling
       · 

      Ja visst är det! Har du varit där Emma? Ren inspiration 😀 Ska bli kul att få hålla en bit Lilling i handen så småningom.

Lämna ett svar