Och så hann vi…

En väldresserad hund med blommor i munnen.

Dessa tjusiga tjejer stod och tog en groupie bland allt rosa, så bra de passade in!! Jag var tvungen att fråga om jag fick knycka en bild.

…med en liten tur till kungsan för att spana in de nyutslagna körsbärsträden. Vi kände oss inte ensamma. Känslan av att alla var där måste typ ha varit sanningen. Jag och Mari grundade med ett kul jobbmöte på morgonen för att sedan få oss en dos körsbärsblommor innan jag skulle iväg och träffa Jill och Johanna på lunch. Vår lilla lunchtrio bytte restips och pratade om hur kreativt dödande pappersjobb kan vara. På riktigt, heja alla företagare som sitter halva arbetstiden med sånt som man egentligen inte alls tycker är ens jobb. Nu ska jag välja beslag till köksluckorna jag håller på att måla, vi kommer nog blanda de här med de här och eventuellt även få in de här. Resultatet av beslagkärlek och beslutsångest. Och hinner ni med en sväng till Kungsträdgården inom de närmsta veckorna tycker jag absolut att ni ska falla för grupptrycket. Blommorna är underbara!!

Lämna ett svar