Tjoho, ett år som gifta

Idag är det ett år och 1 dag sedan vi gifte oss på Facienda här i Strängnäs och i helgen som var firade vi vår fösta bröllopsdag. Det är inte så svårt att falla pladask för lokalen vi valde att gifta oss i så lite extra trist att dela deras försäljningsannons som ligger ute nu. Men samtidigt önskar jag ju, och en hel del Strängnäsbor med mig, att det får fortsätta att vara stadens yes-place. Vi får väl se vad det blir av det hela, en fortsatt samlingsplats eller lägenheter, jag vet vad jag hoppas på iallafall!! Jag har inte bloggat så särskilt om vårt bröllop, kanske för att det blev en dag i hjärtat och inte så vidare dokumenterat. Men tänkte passa på att nämna, så här ett år senare, att kjolen köptes på fantastiska Needle & Thread, min höstiga jacka fyndades på loppis i stan och tröjan hittade jag på rea på Monki för en hundring. Håret var inspirerat av Brigitte Bardot och med en fiskbensfläta. Ja det var inte så mycket mer än så. Passar på att visa min favoritbild från själva vigseln som Mari tog på oss. Ja den gillar jag. Och som revansch på bröllopsfoto tog vi efter en hel del vardag lagom till ettårsdagen tag i det här med tack-kortet, skomakarns barn vet ni… Så härligt med bröllop hörrni, är det nån som känner att det här med bröllop och fastigheter låter skojsigt!! Jamen ta dig en tur till Strängnäs i helgen på visningen.

Lämna ett svar