Typisk bra rekvisita!

Det är klart man ska baka en väldigt hög rosa tårta med blommor på om man har möjlighet till det! Och det var högst nödvändigt för oss, för i dag har vi plåtat omslag och inspirationsjobb för Sköna Hem. Vi har valsat runt bland en helt otroligt massa vackra blommor, snyggt porslin och så denna frestelse. Vi kunde verkligen inte sluta lajja runt med den där tårtan, den var liksom snygg överallt. Helt slut bläddrar jag igenom en hel massa bilder på datorn från kanske Sveriges vackraste hus. Det där huset jag skulle återkomma om, som jag gav en liten sneek peek på här. Jag finslipar fortfarande på bilderna från Villa Strömsfors, håll ut, ett megabonanzabild-inlägg inom kort!! Gå in och läs lite om det så länge vetja. Och tårtan? Jorå, den delade vi på mitten och åt till middag jag och Johanna.

Foto: Lina Östling

Lämna ett svar