Vad botar huvudvärk?

Efter en släng magsjuka här hemma är det extra härligt med blå himmel och sol. Och med en huvudvärk som inte vill ge med sig har jag slopat datorn idag och jobbat med händerna istället. Plantering och frisering av det gröna här hemma har inte riktigt botat huvudet men kanske att fredagen kommer funka som extramedicin. Hoppas. Två skott av min fina rumslönn som dog i höstas, nu hoppas jag verkligen att dessa kommer växa sig minst lika stora. Min Dr Westerlund har fullkomligt exploderat och behövde verkligen klippas, nu ska skotten få rota sig och sen ska de tillbaks i mamma-krukan igen. Den fina piedestalen har jag fått av Karin på Kokong Inredning och Rekvisita (TACK igen Karin!!) den ska så småningom få sig en färg har jag tänkt mig. Undrar vilken.. Ha en trevlig helg hörrni!!

2 thoughts on “Vad botar huvudvärk?”

 1. Hampton SC
   · 

  What a great and beautiful Dr. Westerlund !! I have lost the root cuttings that I could bring from my trip to Marrakech this Christmas, probably because it is not a transplant season.

  • linaostling
    · 

   Oh, thank you! And sorry for a late response. Good luck with finding new ones heading towards springtime 😀 // Lina

Lämna ett svar