Vårt körsbärsträd

Vårt körsbärsträd brukar blomma runt Valborg varje år. Eftersom jag åker till Mallorca för att jobba imorgon har jag ojat mig för att jag kommer missa hela blomningen på trädet. Vi brukar säga att det är bästa tiden, när körbärsträdet blommar. Och att om vi någon gång ska sälja huset så är det då, för trädet är banne mig ren och skär magi under blomningen. Förra veckan tog jag in en kvist som jag låtit stå i varmt vatten. Idag, dagen före avresa sprack den upp. Tack lilla kvist, det var ju väldans gulligt av dig. Men, än så länge ser trädet utanför rätt knoppigt ut. Kanske att jag hinner hem tills det att blommorna slår ut.

2 thoughts on “Vårt körsbärsträd”

 1. Emma
   · 

  Många är besvikna på att vårvädret inte bjudit på någon värme, men du kan ju vara riktigt glad för det nu då 🙂 så du inte missar blomningen.
  Trevlig resa!

  • linaostling
    · 

   Hej och tack Emma!! Dessvärre blev flyget inställt och tja, här är vi nu. Men, vi försöker göra det bästa av alltihopa. Fortsättningen följer, och det återstår att se om jag hinner se körbärsträdet eller inte 🙂 Ha en fin dag!! Lina

Lämna ett svar