Vi säger JA!

Idag är det onsdag, fyra dagar efter möhippan som fyllde mig med så mycket kärlek att jag blev alldeles tom efteråt. Mina fantastiska vänner hade fixat den finaste vernissagen mitt i gamla stan på ett litet galleri. Ett retrospektiv med vänner, hette utställningen och där på väggarna hängde livet och vänskapen. Vi var en hel del fantastiska människor som lyckades fylla upp lokalen, men det hindrade inte turister och folk som gick förbi utanför att vilja kika in. Det fick de naturligtvis inte, det här var ju vår dag ju, men förstår fullkomligt att det lockade då vi skrålade Hanna från Arlöv vårt högsta. Som inramning på det hela var det tema systerskap, och om systerskap är diffust så gick det banne mig att ta på inne i galleriet i lördags. En möhippa ja, det har en ju när det vankas bröllop. och om en månad smäller det. Tänkte dela med mig av lite bröllisinspo, men vill inte tjata hål i huvudet på nån av er så det blir nog rätt sparsmakat framöver. Men nu när det är ute i luften är det ju bara roligt att få berätta! Kika in på Maris blogg för bilder från hippan, så flitigt dokumenterat ända in på småtimmarna, det är att vara dedikerat sitt uppdrag! (Tack Mari än en gång för kanske inte alltid så sofistikerade, men väldigt roliga bilder att ha kvar från dagen!)

Nu till brölliset. Med fokus på brudkläder tänker jag enkelt och sobert med fina detaljer. Ljust men med höstiga toner. Inte perfekt och tillrättalagt på nåt vis, och jag tycker Birgitte Bardots hår sammanfattar den känslan helt och hållet. Det här ska banne mig vara roligt, och det blir inget pillande med detaljer, vi kommer ha alldeles för mycket att stå i med ungar och gäster och gud vet allt. Skorna är egentligen det enda som är kvar, och de ska vara sköna. Det är allt jag vet.

Tyvärr hittade jag inga fotobylines på de första två bilderna 🙁 Men de två sista har jag länkat till källan, tryck på bilden.

 

Lämna ett svar