Vibeke Scott

Ännu en fredag, en kall en i november. Vill bara vara inne och elda i vedspisen men nöjer mig gott och väl åt tanken på att vi imorgon landar i Palma. Sonens kompis flyttade dit för några månader sen, ni vet våra vänner som sålde sitt fina hus som jag plåtade här i Strängnäs? Kika här, och kika här för att se när jag och Mari besökte dem i våras när vi plåtade hos In my garden på Mallorca (det reportaget, om Stene och Ulrika och In my garden, finns förresten i senaste sköna hem nu, så himla fint). När våra Spanien-vänner nyligen tömde sitt stora hus här i stan behövde de göra sig av med prylar, bla skulle de hiva en soffa och en fåtölj. I plysch. Och svarvade ben. Ååååå, vi har liksom ingen plats för en soffa och en fåtölj, men kärleken är blind och här är de nu. Jag gillar skarpt att de passar så bra med kuddarna från Vibeke Scott! Så vacker den svarta kudden är. Kika här för alla möjliga former och modeller.

Nu ska jag pyssla med det sista innan det blir taco-fredag. Känner mig redo att slänga bort blommorna från bröllopet nu. Ja nån gång ska det ju ske och jag är verkligen en samlare (på ett dåligt sätt). Njuter istället av ny soffa och gamla strandfynd från i somras, de är keepers här hemma!!

Lämna ett svar