Vink vink, jag är tillbaks igen

Nejmen HEJ igen! Jag tog en bloggpaus, inte pga semester utan snarare en sjukdomspaus. Fy alltså, inte inspirerande alls. Lyckades ta mig en sväng till Formex som nog var lite medicin ändå, många roliga möten och faktiskt en hel del fina prylar i år. Mari dokumenterade flitigt och jag skriver under på det inlägget. Nu är jag på väg tillbaks till både livet och jobbet och den här veckan har rivstartat med en massa roliga bokningar av jobb och möten. Nästa vecka bär det av mot Göteborg för årets första hemmahos-reportage, men innan dess ska jag göra en plåtning som jag börjat skissa och plocka med idag. Det är en matplåtning där jag kommer laga maten, styla och plåta. Wish me luck! Jag har abonnerat mitt gamla kontor här hemma för att plåta detta, rummet som numera ska fungera som snickarverkstad. Ja, vi får väl samsas jag och alla prylar och snickarbänken. Har jag sagt att min man är lite av en samlare? Nu senast är det rätt många gamla verktyg som fått flytta in, och det verkar inte räcka med en såg utan gärna ett par stycken. Minst fyra. Okej, nog om det. De här veckorna hemma har jag haft gott sällskap av vår lille misse (som fortfarande inte fått något namn) och där jag är, där är även han. Vi får se hur det går med katt, prylar och mat här i veckan. Jag får helt enkelt återkomma med en rapport. Lite rekvisitainspiration tills dess. Älskar loppisassietterna som är rena fyndet, totalt 6 stycken, med karta över Paris och som ju faktiskt är lite lik den här, men för betydligt annan peng. Hej hej mitt i veckan!

Lämna ett svar