Vitsippor och ödehus

Vad är väl Europa och världen när vackra Närke finns runt husknuten har vi inbillat oss hela helgen. Hemma bäst, jo ja, vi kommer ursprungligen från Närke och det gör alltid gott att komma hemåt och se att Närke levererar fint. Vitsippor och ödehus, vacker panel, kor som njuter av solen och en gran som fått fäste mitt framför världens finaste dörrar som jag gladeligen skulle tackat ja till och sen bara ploppat dit på mitt eget hus.

Men nästa vecka gör jag ett nytt försök att komma iväg till Palma, men nu är bara business. Jag och Mari drar tisdag och det kommer bli så himla kul. Trots megadåligt samvete för att familjen inte får vara med. Men det äventyret får helt enkelt vänta.

 

2 thoughts on “Vitsippor och ödehus”

 1. Inger - Photo By Bertilsdotter
   · 

  Men, är du på vägen mot Pålsboda och snurrar, kände igen mig direkt då vi fått frågan om att ta tillvara det röda huset på vänster sida om vägen. Steve som har byggnadsvårdsbutiken ett stenkast därifrån (vid sockenkyrkan) har inte tid att förbarma sig över pärlan och det riktigt ber om uppmärksamhet. Vackert. Kram till dig.

  • linaostling
    · 

   Å vad roligt att du delar med dig! Tack! Och det här med geografi, huset ligger nära Herrfallsäng, naturreservatet, för det var där vi var. Hus och deras öden alltså, det känns ju som att det här huset snart inte har så många vägar att vandra tyvärr.. Ett för många övermäktigt projekt!! Vilken byggnadsvårdsbutik är det? Tor kanske att jag spanat på ett par ytterdörrar där, tar gärna en tur dit nästa gång vi är i krokarna. Tack för tipset 🙂 Lina

Lämna ett svar